Σχετικα Με Εμας

Αρχική / Σχετικά Με Εμάς

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ

Το Καραβάκι κάνει τα πρώτα του βήματα το 1991. Το 2006 δημιουργεί ένα νέο χώρο στην Τρίπολη με τις πιο σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Απαρτίζεται από ένα σύνολο εκπαιδευτικών με σοβαρή επιστημονική κατάρτιση και σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή πρόταση για την εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας και βρεφών, ώστε τα πρώτα τους βήματα να είναι σε ένα ευρύχωρο, ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Απευθύνεται σε παιδιά 6 μηνών έως 6 χρονών που οι γονείς τους φιλοδοξούν να τους προσφέρουν ένα περιβάλλον φροντίδας και εκπαίδευσης.

Το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας περιλαμβάνει, Ανάγνωση και Γραφή, Μαθηματικά, Θέατρο και Δραματοποίηση, Ζωγραφική, Γλυπτική με πηλό και άλλα πολλά...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Από το 2012 πραγματοποιούνται μαθήματα Μουσικής, Αγγλικών και Υπολογιστών σε Νήπια και Προνήπια.

ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Το Καραβάκι κατέχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και λειτουργεί τμήμα Νηπιαγωγείου. Το Νηπιαγωγείο σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας είναι υποχρεωτική εκπαίδευση. Κάθε μαθητής πρέπει να έχει φοιτήσει σε Ιδιωτικό ή Δημόσιο Νηπιαγωγείο ώστε να μεταβεί στο Δημοτικό.